Hoe kom je van roos af?

Hoe kom je van roos afRoos komt veel voor, maar is toch erg vervelend. Hoe je van roos afkomt is niet zo heel moeilijk, je moet alleen kijken welke methode bij jou past.

Wat is roos?
Wie last heeft van roost heeft dit vaak voornamelijk in de winter. Dit heeft te maken met aangeboren seizoensinvloeden van het lichaam. Roos zijn kleine droge huidschilfertjes op de hoofdhuid tussen de haren. Het is dus geen enge ziekte, het zijn gewoon cellen die zich aan het vernieuwen zijn. Niets om je druk over te maken, maar je wilt er natuurlijk wel vanaf!

Waar komt roos door?
Roos heeft helemaal niets te maken met slechte haarverzorging. Het kan door allerlei dingen komen en is eigenlijk niet te voorkomen. Bijvoorbeeld door te weinig slaap, veelvuldig gebruik van haarspray en gel, ongezonde voeding en stress.

Hoe kom je (snel) van roos af?
Je komt van roos af door een van de onderstaande methodes uit te proberen. Dit zijn slechts adviezen, bij ernstige roos adviseren wij je om naar de dokter te gaan, deze kan je een recept geven met ketoconazol.

  1. Was je haar met groene zeep, dit 2 maal per week herhalen.
  2. Bier is niet alleen goed voor een gezellige avond, maar ook voor je haar. Als je dit 2 of 3 keer herhaalt is de kans groot dat de roos tijdelijk weg is.
  3. Citroen in het haar smeren.
  4. TIP: Koop een medicinale anti-roos shampoo, zoals bijvoorbeeld deze bij Bol. Die zijn er speciaal voor gemaakt.