Hoe kom je snel aan geld?

hoe kom je snel aan geldHet overkomt iedereen wel eens; een rekening of boete die niet op het goede moment komt, platzak omdat je iets teveel aan je vakantie hebt uitgegeven of snel een grote aankoop willen doen. Behalve werken voor je geld, zijn daar nog wel meer opties voor.

Verkoop je (oude) zooi!
Iedereen heeft wel spullen die eigenlijk maar in een hoekje staan te vergaan. Deze spullen kunnen natuurlijk voor anderen bruikbaar zijn, die oude computer die voor jou te sloom is kan voor iemand anders voldoende zijn om eens een mailtje te sturen.

Spit dus je zolder en kastjes eens door. Alles kan worden hergebruikt; boeken, fietsen, fietsonderdelen, hamer, bank, kastje, kussens, onderbroeken, schilderijen en noem maar op.

Afhankelijk van hoe snel je geld nodig hebt en de waarde van het item. Vervolgens zou je deze op Marktplaats kunnen zetten of een stand huren op een rommelmarkt (kost meestal maar een tientje)

Hoe kom je snel aan geld? Klussen!
Vraag eens in je vrienden en kennissenkring rond of iemand hulp kan gebruiken ergens bij. Zoals bij het schilderen van het huis, repareren van een auto of een sjaal breien. Verwacht geen jackpot, maar de meeste geven je wel een aardig bedankje.

Kortlopende lening
Je hebt ook bedrijven waar je een kortlopende lening aan kunt vragen, zo heb je soms al binnen 2 uur enkele honderden euro’s op je rekening.

Echter is dit niet echt een aanrader, tenzij je écht omhoog zit en zeker weet dat je het kan terugbetalen zodra je weer geld hebt. Je betaald namelijk toren hoge rentes voor zo’n kortlopende lening, soms wel 20%.

One thought on “Hoe kom je snel aan geld?

  1. Zojuist even €15 aan een oude kamerlamp verdient die ik op marktplaats te koop had gezet, stond toch maar in de weg dat ding.

Comments are closed.